Блясък, лукс, широки усмивки, много награди, музика, аплодисменти и купища

...
Блясък, лукс, широки усмивки, много награди, музика, аплодисменти и купища
Коментари Харесай

Скандали, блясък, анцузи и опит за бойкот! На награди в дискотека Сузанита побесня, Деси Слава показа мощен бедър, а Денди...

Блясък, разкош, необятни усмивки, доста награди, музика, овации и купища звезди. Така изглеждаше вчерашната гала на The 1 Lifestyle Awards. На празненството можеха да бъдат видяни всемирски персони от всеки отрасъл, а облеклото им, макар оповестения дрескод можеше умерено да ви смае – черни публични рокли се посочваха из сред спортни екипи, плетени бели блузки, червени сака, рокли с пайети във всевъзможни размери, че даже и спортни дрехи като пижами. Както се споделя, хора всевъзможни – звезди също. Водещи на блестящото събитие бяха чаровният рапър Dee и Ива Атанасова - Ivy. А звездните имена изобилстваха в действителност. Сред първите пристигнали посетители бяха Алисия и Мария, двете дами бяха седнали на сепаре в единия завършек на залата и с усмивки чакаха да вземат премиите си. Изпълнителката на „ Мистър неверен “ бе поставила прелестна черна рокля, обсипана с бели перли и безусловно заслепяваше всички, а Мария този път бе заложила на обикновен бял костюм. Двете дами се окичиха с наградите за най-хубава поп-фолк колаборация и фешън икона на годината.



Спряганата за някогашна държанка на Гущеров също побърза да се слее с гостите, облечена с авторски черен костюм, който бе разсъблечен типично в неин жанр. След като театралничи пред стената за фотоси и направи няколко кръгчета из заведението, тя се настани до приятеля си Мистър България 2016 – Йордан Йорданов. И двамата усмихнато започнаха да пушат наргиле в очакване брюнетката да получи статуетка от събитието. Така и стана. Атанасова бе оповестена за най-желана жена през 2017 година.


Щерката на Глория – Симона Загорова дойде дружно с положителния си другар Иван, по-познат на необятната публика от присъединяване си в последния сезон на „ Х фактор”. Девойката бе заложила на черна и стилна плисирана къса рокля и радостно обикаляше по масите с цел да се поздравява с другари и познати, без да изпусне да си направи и няколко селфита за спомен.

Софи Маринова също бе измежду първите пристигнали и макар че не получи премия, тя се бе заредила с доста позитивно въодушевление и даже реши да даде статуетка на един от спечелилите.

Събитието бе посетено от Коцето и красивата Гери Дончева, която също не бе спазила посочения дрескод, само че не може да не се означи, че изглеждаше приятно.

Емилия влезе в заведението грейнала, само че без новата си възлюбена Жорж Башур. Блондинката се настани на едно от сепаретата, на което по-рано бе седнал младият баща – Фики и приповдигнато стартира да приказва с него. Малко по-късно тя бе поканена да одобри статуетка дружно с Тони Стораро за „ Поп фолк ария на годината “ за шлагера им „ Как да изтрезнея “ и даже зарадва меломаните с ария.

Искрата, Михаела Маринова, Дичо, Веси Бнева, близначките от Х фактор – Яница и Глория, Диона и Илиан от уеб сериала „ Следвай ме” също бяха измежду гостите на събитието. От тях единствено Михаела Маринова се закичи с премия за колаборацията й с Павел и Венци Венц и " Листата падат ".

На събитието участваха и Джулиана Гани и нейният другар Станимир. Двамата бяха като излезли от списание. Участничката във „ ВИП Брадър” бе с блестящ топ и черна пачка и несъмнено привличаше всички погледи в залата. Красавицата сграбчи приз, поднесен от спечелилия в " Биг Брадър Most Wanted " - Джино Бианкалана за " Секссимвол на годината ".



Сензацията Сузанита също дойде на премиите, дружно с приятеля си, само че ги и напусна безумно побесняла. Питате се за какво? Защото не получи нито една статуетка, макар номинациите си в „ Сензация на годината” и „ Дебют на годината”. Огорчената тийнейджърка напусна церемонията по средата с каменно изражение, а през днешния ден даже пусна безпределно ядосан коментар, съпроводен от междинен пръст по тематиката с наградите и гласуването на премиите.

" Дебют на годината " отиде при артиста и модел Жоро, който освен не беше спазил дрескода на събитието, ами напряко си беше пристигнал по пижама, както си шушукаха част от гостите. Екстравагантната му визия бе формирана от памучно горнище и долнище и двете обагрени с какви ли не шарении.

Тита също си беше разрешила да не съблюдава дрескода, пристигайки с алена, публична и дълга рокля, показваща доста плът. Освен че издефилира и изпя шлагера си " Антилопа ", тя се закичи и със статуетка за „ Тийн идол”. Впечатление направи обаче с изключение на големият й бюст и наедрялата й фигура.

Заедно с нея дойдоха Криско и обичаната му Цвети, които за сметка на представителката на Adamand бяха спазили желанието на уредниците за облекло. Рапърът скандално получи една изключителна премия от водещата на събитието, без даже да има номинации – „ Идол на годината”. В речта си необичайно за какво ли той реши да акцентира на това, че най-важни са връзките и персоналните връзки с хората. После пък хитмейкъра получи статуетка за „ Песен на годината”, съпроводена от чек за 1000 лв.. Дебело подчертаваме, че сумата бе от спонсор на събитието, само че пък никой от другите спечелили не получи парично заплащане за труда си.

От сферата на киното и малкия екран бяха раздадени 5 награди. Най-добър български филм стана „ Вездесъщият “. Най-добро начин на живот предаване – „ Папараци “ на bTV, a за най-хубава водеща гласуващите дефинираха Гала от Нова ТВ. За да получат статуетките на сцената надлежно се качиха репортерките Бети Методиева и българската Ким Кардашиян – Деси Павлова.



Церемонията естествено не мина без наличието на Мегз, която отново бе в скандална златна рокля, от която ясно се виждаха гащите й. Тя получи наградата за инфлуенсър на годината.

След като Тита и Криско прибраха премиите си, дружно с изгората на рапъра напуснаха церемонията, до момента в който на екрана течеше номинацията на някогашната на музиканта Ася Капчкива за млад дизайнер.

Повече от час след старта на събитието на разположение дойдоха Деси Слава и обичаният й Благой Найденов. Това бе първото светско събитие за пайнерката след раждането. Тя бе заложила на стилна черна рокля до коляното, само че с голяма цепка, преминаваща по лявото й бедро и стигаща съвсем до най-милото й. Ангелският глас на „ Пайнер” получи наградата " Майка на годината ".

Най-голямо бе закъснението на Тото и Лъчо. Двамата в действителност „ чупеха бариери”. Тото бе облечен с марков спортен екип и шапка с козирка, а половинката му в музиката от самото начало заставам с голямо яке. Двамата първо се причислиха към масата на близначките от " Х фактор ", а след това потънаха във вътрешността в заведението, само че не и без да бъдат нападнати за фотоси от няколко от посетителите на клуба. Въпреки номинациите си в голям брой категории, те не получиха нито една статуетка.

Фики също получи статуетка, не за най-млад баща измежду присъстващите, а за „ Идол в поп фолка”. Същата категория при дамите бе извоювана от колежката му Емануела, пристигнала също със забавяне, само че безпределно стилна. Тя бе седнала на масата на Коцето и прекара цялата вечер в компанията му. Изпълнителката на „ Виновна съм” получи и още една премия – „ Двойка на годината”, тя я одобри сама, като се извини, че половинката й Мартин има задължения и не е имал опция да участва с нея на събитието. Естествено бе бъзната от водещите за появилия се неин инициал на бицепса му и плъзнал из мрежата в последните дни, само че певицата чаровно отклони отговорите на това, казвайки че просто се обичат.




В две от категориите - за " Двойка на годината " и " Сензация на годината " измежду номинираните се появиха имената на Деси Банова и Росен Плевнелиев. Те не съумяха да се преборят за успеха, а и не участваха на церемонията.
Няма по какъв начин да не отбележим, че на събитието участва и най-големият дразнител в историята на „ ВИП Брадър” – Луна. Неочаквано за всички тя дойде без типичната за нея конска опашка, а бе пуснала косата си на огромни къдрици. Блондинката завоюва приз за „ Сензация на годината” поради присъединяване си в риалитито. Борис Дали се опита да й връчи статуетката, само че певицата безусловно в неин жанр първо стартира да маха на публиката, подминавайки всички на сцената, а по-късно стартира да държи президентска тирада: „ Вашият президент приказва. Благодаря ви за наградата”, поде тя, след това запя изборната си ария и едвам най-после отрази фурията на фолка Борис Дали и водещата Ivy.

Сред присъстващите бяха Люси Иларионов, футболистът Славчо Христов, новата звезда на " Пайнер " Арти, трио " Карамел ", Крисия Ди и изпълнителят Ангел. Не може да не отбележим и цветното наличие на Денди, който естествено не се повлия от дрескода на събитието. Той дойде с алено сако и не бе придружаван от кучето си, обратно на всички упования. Друг детайл от стайлинга му направи мощно усещане. На гърдите му висяха няколко верижки, измежду които и ланче, завършващо с дървена икона. Той жужеше из другите маси, а най-после се застоя при публицистите, обяснявайки, че е специализирал сводничество в Западен Берлин.


Без статуетка не остана и дизайнерът Едис Пала, който произнесе извънредно цветна тирада, съвсем толкоз крещяща, колкото и облеклото му. Той приказва за " РиХана " и " БиДжонсе " и захапа Криско, без да загатва името му. Той го подлага на критика, че излезе на сцената с тениска на фешън марка, чийто надпис красеше гърдите му: " Това е толкоз грозно, това не е мода. А в този момент аз ще поема към същинската такава - Милано! ", приключи той.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР