Bloomberg съобщи, че Apple е започнала активна съвместна работа с

...
Bloomberg съобщи, че Apple е започнала активна съвместна работа с
Коментари Харесай

Samsung няма да произвежда гъвкави OLED дисплеи за Apple

Bloomberg заяви, че Apple е почнала дейна взаимна работа с компанията BOE, която особено за софтуерния колос ще създава гъвкави и сгъваеми OLED екрани.
Новите артикули би трябвало да станат основа за бъдещи смарт телефони, а това ще даде опция на Apple да се откаже от продукцията на Samsung . Това решение е взето, тъй като Apple смята, че южнокорейската корпорация продава AMOLED екраните за iPhone X при прекомерно високи цени, само че нищо не може да направи, тъй като Samsung е монополист в тази област.



Според появилата се в уеб-пространството неофициална информация, още в идващото потомство смарт телефони на Apple ще има модел с еластичен AMOLED екран. Използването на сходни екрани не значи, че телефоните ще могат да се огъват, само че потреблението на сходни матрици ще даде опция екраните на бъдещите смарт телефони да бъдат извити в профил. От друга страна, тези екрани се чака да бъдат нечупливи.



Засега Samsung работи върху скришен смарт телефон с име Galaxy X, който е със сгъваема структура. Очаква се през 2018 година Apple да изпревари Samsung и да предложи сходно мобилно устройство, което може да се сгъва по средата.

Очакванията са BOE да обезпечи производството на нужния брой AMOLED екрани и да остави Samsung без облага и без един скъп клиент.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР