Блондинката се оказа вярна на хората си. Въпреки всички слухове,

...
Блондинката се оказа вярна на хората си. Въпреки всички слухове,
Коментари Харесай

Прояви милост! Гала се завърна със старите панелисти

Блондинката се оказа вярна на хората си. Въпреки всички клюки, че ще направи чистка и ще гледаме нови лица, тя лъсна на екран със остарелия тим.

Юлиан Константинов, Ромина Тасевска, Георги Блажев, Кристина Патрашкова и Дарин Ангелов се появиха по Нова телевизия тази заран.

През последните дни се появиха клюки, че оперният артист и журналистката ще изоставен шоуто. Оказа се, че това не е истина и те не престават да са част от предаването.

В ново съвременно студио стартира шоуто. В него  вече тя и екипът й ще беседват по настоящи начин на живот тематики.

Първи я посрещнаха сътрудниците й Виктор Николаев и Мира Иванова. Докато стигне до студиото обаче, тв водещата мина като през лабиринт в огромната постройка. Търсейки гримьорните, Гала още веднъж сгафи. Тя си изпусне и слушалката в ухото, което одобри с усмивка. " Нямаше по какъв начин да мине така и така, нали ", сподели тя пред част от екипа си.

Водещата с неспокойствие показа огромна вест. Георги Блажев и приятелката му Ива се сгодиха. Късно нощес от профила на Блажев в обществените мрежи стана ясно, че той най-сетне се е решил да предложи брак на приятелката си и предстоящо е получил заветното " ДА " от нея.

Инфо: blitz.bg

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР