Блондинката с гадателски способности наскоро бе на семинар в Мадрид,

...
Блондинката с гадателски способности наскоро бе на семинар в Мадрид,
Коментари Харесай

Врачката на Берлускони се тунингова

 Блондинката с гадателски качества неотдавна бе на семинар в Мадрид, където показа най-новата си книга, отдадена на изкуствения разсъдък и неговото бъдеще, а феновете й се стъписаха, когато я видяха.

Теодора няма нито една гънка по лицето си, по този начин го е опънала, а самото то наподобява много изменена в контура си поради чисто новите зъби.

Творбата е озаглавена " Осмото възприятие – ключът към Вселената "  и е разграбена като топъл самун, само че не по-малък интерес провокира и авторката му. По лицето на Стефанова не личали даже тъмните кръгове под очите, които тя бореше дълги години преди този момент.

Бившата чистачка в дома на Берлускони, която съумя да направи лично политическо и спортно шоу в една от най-гледаните италиански малките екрани, се е изръсила и с няколко хилядарки в евро за нови зъбни импланти, написа " Уикенд ".

Ремонтиран бил и бюстът на Теодора, който към този момент е с един размер по-голям. Очевидно депресията, в която Теодора Стефанова бе изпаднала след гибелта на майка си, към този момент е в предишното.

Припомняме, че когато майка й - ясновидката Калина Треднадфилова си отиде, Теодора изпадна в мощна меланхолия. Двете били извънредно привързани една към друга, а Стафанова разказвала, че живее втори живот след тежката злополука, при която получила и контакт с извънземното Унилсън.

Спасението си дължала на Бог и на майка си, която стигнал чак до портите на Ванга, с цел да търси съвет от петричката гадателка за бъдещето на обичаната си дъщеря. Тя й рекла: " Дъщеря ти ще се разсъни и ще почне да оказва помощ на хората ". Така и станало. След 18 дни Теодора излязла от комата най-неочаквано. След което кариерата й става световноизвестна.

През годините Теодора Стефанова е помогнала на хиляди хора да узнаят какво ги чака в бъдеще, написа още изданието. Екстрасенската към този момент е подготвена и с прогнозите за 2020-та, която щяла да бъде мирна, само че не доста щастлива за множеството хора на планетата. Убедена е, че кабинетът на Бойко Борисов ще довърши мандата си и няма да има предварителни избори.

От думите й излиза наяве още, че на кметските избори в края на октомври, печели ГЕРБ, а в международен аспект Владимир Путин се очертавал като пръв другар на Италия и водещ международен водач, приключва " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР