Блокирано остава ключовото столично кръстовище на Орлов мост. Нощта е

...
Блокирано остава ключовото столично кръстовище на Орлов мост. Нощта е
Коментари Харесай

Осуетен е опит за провокация на Орлов мост

Блокирано остава основното столично кръстовище на Орлов мост. Нощта е минала умерено, само че нощес по време на шествието е имало опити за провокация.
" Получихме информация, че познати на полицията лица, видяни и на конференцията на партия ГЕРБ, са видяни на митинга нощес. Информирахме полицията, на лицата бяха снети данните, само че все пак, те продължиха да се навъртат в региона.

Призовахме още хора да дойдат да ни поддържат, с цел да сме повече и в последна сметка, всичко мина спокойно и безшумно ", изясни пред Българска национална телевизия един от протестиращите, който дефинира провокаторите като ултраси.

" Нашата обща цел е преди всичко, господство на правото и желанието да живеем в една демократична страна. Ако хората не са удовлетворени, че сме блокирали кръстовището, дано се замислят за какво България 30 години е в преход. Това не е преход - това е капан. ", безапелационен е протестиращият.

Палатковият лагер остава, пропущат се единствено коли за спешна помощ. Автобусите на градския превоз не престават да се движат по променените си направления.

Спокойна е обстановката в региона на палатковия лагер пред Министерския съвет тази заран. Районът остава блокиран за придвижване.

Обявилите гладна стачка протестиращи са се прибрали по домовете си, чака се да се причислят към лагера по-късно денем.

След като един от обявилите гладна стачка през вчерашния ден се утежни и беше признат в болница, все още той не е в здравно заведение, спретнат е от брачната половинка си и се възвръща, заяви пред Българска национална телевизия протестиращ, който е подал сигнал към Спешна помощ за мъжа.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР