Блокираните от антивирусните мерки в Тунис получават специално забавление от

...
Блокираните от антивирусните мерки в Тунис получават специално забавление от
Коментари Харесай

Екзотична танцьорка забавлява онлайн тунизийците в кризата

Блокираните от антивирусните ограничения в Тунис получават особено развлечение от танцьорката на кючек Нермине Сфар. С посланието " Останете си у дома и аз ще танцувам за вас ", тя си завоюва хиляди нови фенове.

Сфар също танцува от всекидневната си и нейното " шоу пред дивана " се гледа от над 130 хиляди души във " Facebook ".

Тя беше известна и преди този момент, само че измежду новините за над 300 инфектирани и няколко умряли, появяването ѝ разведрява всекидневието, споделя " Ройтерс ". Когато стартира преди 2 седмици да излъчва онлайн, тя даже добави към обичайно оскъдното облекло на такива тацьорки и здравна маска и чифт ръкавици, с цел да укрепи посланието да се остане по домовете.



Сфар дава обещание всяка нощ да извършва " корона танц ". Когато пропусна една нощ, хиляди почитатели я заляха с молби да се върне на екраните на телефоните и компютрите им.

Тя си има и почитатели - танцьорът Рохди Белгассми стартира личен онлайн канал с посланието " Очаквате ме тази нощ, тунизийки ".

" Инициативата ми стартира с акцията " остенете си у дома " и желаех да окуража сънародниците си да следват този съвет ", споделя още танцьорката. " Като реализатор желая да им основа приятна атмосфера и то всеки ден. Реших да се боря с ковид с изкуство, тъй като той провокира и психокриза за нас. "

 Екзотична танцьорка забавлява онлайн тунизийците в рецесията
© Reuters

" Всички сме блокиранипо домовете си, хората не могат да излизат, да спортуват, да вървят по тържества. Затова споделям на тунизийците - стойте си вкъщи и всеки ден ще ви развличам в " Инстаграм " и " Facebook ".

Всеки приказва за ковид като за болест и гибел. Тук е мястото създателите да изиграят своята роля. В " Титаник ", когато корабът потъва, музикантите стартират да свирят и не стопират до самия край. Никога не се отхвърлят. Те желаят да създадат хората щастливи ", споделя Сфар и се разплаква.

" И аз желая да направя хората щастливи, въпреки че надълбоко вътре в себе си извънредно се опасявам. Когато танцувам, към момента чувствам, че съм жива. Искаме ми се всичко това да премине. "



" Най-важото е да сме търпеливи и да си стоим у дома. Знам, че е мъчно да си затворен на едно място, само че можем да опитаме да създадем задушевна атмосфера в дома си.

Преди бяхме залепени за " Facebook " или " Инстаграм " и израствахме откъснати един от различен, не си говорехме. Сега ни липсват прегръдките и целувките. Това е опция да се замислим над обстоятелството, че без тази топлина не можем да се любуваме на живота. "

 Екзотична танцьорка забавлява онлайн тунизийците в рецесията
© Reuters

 Екзотична танцьорка забавлява онлайн тунизийците в рецесията
© Reuters
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР