Блокирането на заседанието на парламента във връзка с машинното гласуване,

...
Блокирането на заседанието на парламента във връзка с машинното гласуване,
Коментари Харесай

Димитър Данчев от БСП: Решението да не се регистрираме в НС не е съгласувано с нито една политическа сила

Блокирането на съвещанието на Народното събрание по отношение на машинното гласоподаване, не е изобретение на Българска социалистическа партия, това е нормална парламентарна процедура на опозицията за осъществяване на политически цели. Използвахме сполучливо тази парламентарна процедура, с цел да осуетим следващия опит на ръководещото болшинство да осъществят една концепция в ущърб на хората. Това сподели в предаването "Офанзива " по Канал 3 новият секретар на парламентарната група на Българска социалистическа партия Димитър Данчев.

Ние от Българска социалистическа партия продължаваме да считаме, че би трябвало да се търсят способи, по които да се дават благоприятни условия на нашите съграждани да гласоподават.

Не сме имали предварителни координирани и съгласувани дейности с Движение за права и свободи, както и с която и да било друга политическа партия. Решението да не участваме в регистрацията на работата на Народното събрание беше взето в петък сутринта, преди самото начало на съвещанието и не е в съгласие с нито една политическа мощ. Защо Движение за права и свободи са решили в този ден също да не се записват, би трябвало да попитате техните представители, добави Данчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР