Блокиран в дома си в продължение на много години жител

...
Блокиран в дома си в продължение на много години жител
Коментари Харесай

Евакуираха от дома му с кран 300-килограмов мъж

Блокиран в дома си в продължение на доста години гражданин на френския град Перпинян беше евакуиран с кран, благодарение на към 50 души, взели участие в интервенцията, съобщи Франс прес.

Акцията беше деликатно планувана във всички елементи, защото беше рискова за живота на затлъстелия мъж. Двуетажната постройка, в която живее Ален Панабиер, трябваше да бъде укрепена и част от фасадата й да бъде разрушена. Той беше изместен хоризонтално благодарение на огромен бял резервоар, закачен за кран. След това Панабиер беше превозен със специфична кола за спешна помощ.

Над 50 души бяха мобилизирани от вторник сутринта за необикновената акция. Сред тях попадаха представители на полицията, на медицинските служби и на пожарната.

53-годишният Панабиер ще бъде приет в болница в началото в болнично заведение в гр. Монпелие, след което ще бъде признат в профилирано заведение за рехабилитация. Когато човек е бил обездвижен в интервал от две до пет години, съществува огромен риск от циркулаторна декомпенсация и от тромбоза, напомнят експерти.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР