Блокираха видео от профила на Тръмп в Twitter за нарушаване

...
Блокираха видео от профила на Тръмп в Twitter за нарушаване
Коментари Харесай

Блокираха видео от профила на Тръмп в Twitter за нарушаване на авторско право

Блокираха видео от профила на Тръмп в Twitter за нарушение на авторско право . Двуминутният промоционален клип за акцията на Тръмп през 2020 година употребява песента на Ханс Зимер от кино лентата " Черният рицар: Възраждане ", без да изиска авторски права от Warner Bros Pictures, оповестява БиБиСи.

Видеоклипът е п ремахнат, часове откакто Тръмп го разгласява в профила си . Повече от един милион души са прегледали видеото, преди да бъде свалено.

Той стартира с облици на демократи , в това число Барак Обама и Хилари Клинтън, последвани от текст, който гласи: " Първо те подценяват, след това ти се смеят и по-късно те назовават ​​расист ".

След това видеото продължава с основните моменти от Тръмп като президент , като срещата на водача на Северна Корея Ким Чен-ун, потвърждението на съдията от Върховния съд Брет Кавана и следствието на Робърт Мълър за намесата на Русия в изборите през 2016 година

Видеото приключва с обръщение , в което се споделя, че " вашият глас потвърди, че те всички бъркат " и назовава преизбирането през 2020 " огромната победа ".
 Снимка 417312
Източник:

" Използването на Warner Bros и " Черният рицар: Възраждане " в акцията е неоторизирано . Работим по подобаващите законови канали, с цел да го премахнем ", удостоверява компанията в изказване, преди Twitter да отстрани видеото.

След това видеоклипът е отстранен и сменен със известие, в което се споделя: " Тази медия е деактивирана в отговор на недоволство от притежателя за авторски права. " Това не е първият път, в който Тръмп е упрекван в сходно потребление музика .

През октомври, Фарел Уилямс и Принс пожелаха от президента Тръмп да престане да употребява музиката им на политически събития .

Риана изпрати писмо до Тръмп да спре да употребява нейната ария " Не спирайте музиката на политически събития ".

Стив Тайлър от Aerosmith също изрази неодобрение, когато Тръмп употребява един от шлагерите на групата - Living `On The Edge .
 Twitter блокира френското държавно управление със личния им закон за подправени вести
Twitter блокира френското държавно управление със личния им закон за подправени вести

Правителството е разочаровано, спряна е регистрация в изборни описи на демократична република
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР