Блокираха профилите ми във фейсбук!, оплака се фолк изпълнителката с

...
Блокираха профилите ми във фейсбук!, оплака се фолк изпълнителката с
Коментари Харесай

Блокирали Луна, тя обвини Костадинов и Слави

" Блокираха профилите ми във фейсбук! ", оплака се фолк изпълнителката с политически упоритости Луна. Певицата, която бе кандидат-президент, счита, че е била докладвана от тролове, работещи за Слави Трифонов и Костадин Костадинов, написа Флагман.

" Единият ми профил е блокиран за седмица, а другият - за месец ", посочи изпълнителката. Тя твърди, че е била поканена да стане част от " Възраждане " на Костадин Костадинов, само че му отказала изрично, тъй като за нея той бил от вида " туморни формирания " в българския политически живот, които плачели за " изрязване ".



Проста инспекция в обществените мрежи сподели, че все още на изявлението на певицата формалните ѝ профили във Facebook и Инстаграм са дейни и работят без проблем.

Фолк певицата се оплака още, че мобилните ѝ телефони също били блокирани. " Имам номер от години, от който беседвам с хората от цяла България. Той беше блокиран, само че имам и други номера, тъй че в никакъв случай не могат да пресечен контактите ми с народа ", не се дава Луна.



" За мен това са самовлюбени комплексари, тръгнали да лидеруват и да се обогатяват с нашите пари посредством измами и агитация. Трябва да им се даде урок. Трябва да бъде разградена тази паразитна система, която ражда чудовища ", не пести обвиняванията си изпълнителката пред в. " България през днешния ден ". По думите ѝ другият политик, против който е разгласила остри мнения в профилите си - Слави Трифонов, бил доста отговорен пред българския народ.

" Слави Трифонов в продължение на повече от 20 години се гаври с цялото българско общество, с цел да натрупа своя капитал. Минават през трупове, като се подиграват с хората. Оказа се, че аз съм толкоз значима за Слави, че ми посвети цяла книга - " Луна президент - певицата взима властта ". Продължава да прави скечове с мен, да ме развява като Самарското знаме, все едно съм АЕЦ " Козлодуй "... Толкова ли съм велика, че да се занимава над 20 години с мен? ", възмущава се Луна.

На водача на Има Такъв Народ тя предложи да се явят дружно на обществен спор или даже да пристигна в дома ѝ.



" Слави Трифонов ми дължи доста пари. Като на персона, като на актьор, като на експерт и български жител. Дължи доста пари и на българския народ ", пали се кандидат-президентката.

Луна посъветва шоумена политик да употребява " влакова комбинация ", с цел да докара парите, които по нейно мнение е взел непозволено от всички българи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР