блокира движението на кръговото кръстовище непосредствено преди Дунав мост при

...
блокира движението на кръговото кръстовище непосредствено преди Дунав мост при
Коментари Харесай

Протест блокира Дунав мост

блокира придвижването на кръговото кръстовище директно преди Дунав мост при Русе. Няколко души стопираха придвижването с колите си и образуваха самобитен лагер в средата на кръстовището тази заран. Протестиращите се солидаризират с оповестеното за през днешния ден трето „ Велико национално въстание “, съобщи БГНЕС. Исканията остават непроменени – оставка на държавното управление и основния прокурор.
Хората, които са на Дунав мост, разясниха и недоволството на част от русенци, които считат, че не е редно толкоз малко хора да блокират невралгичното за интернационалния трафик кръстовище. „ Това е концепцията, да затрудним оптимално работата на страната, защото няма по какъв начин да блокираме премиера или някои от ръководещите, тъй като те се крият. Никой не знае къде отиват, с цел да можем да им кажем непосредствено какво мислим за тях. Ако някой е подготвен да даде друга работеща рецепта, бихме я изпълнили. Обикновено в България има 6 милиона експерти по какъв начин това да се случи, само че никой не го прави, а си стоят у дома. Много от хората роптаят във Фейсбук, само че не излизат да стачкуват, което значи, че те са съгласни с това, което се случва “, съобщи Митко Ружинов, който поддържа митинга.
 Протестиращи блокираха и региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост при Русе Протестиращи блокираха и региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " при Русе
Протестиращи против държавното управление и основния прокурор блокираха и региона на граничния пункт Дунав мост при Русе, заяви БНР. Протестът е...
„ Това са първите стъпки, по-късно продължаваме с образуване на почтени избори, а не купени. Искаме и машинно, и отдалечено гласоподаване. В момента това, което виждаме, е по какъв начин държавното управление под паника бяга от опцията някой различен да му провежда изборите с изключение на тях. Друга причина да не подадат оставка не виждам “, безапелационен бе още Ружинов.
Очаква се блокадата на Дунав мост при Русе да продължи до 16:00 часа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР