Блокчейн пространството е изпълнено с проекти, които се конкурират да

...
Блокчейн пространството е изпълнено с проекти, които се конкурират да
Коментари Харесай

Cronos , The Graph и Tradecurve : Кой алткойн да купите през 2023 г.?

Блокчейн пространството е изпълнено с планове, които се конкурират да доближат най-високата позиция във връзка с пазарната капитализация.

Много от тях вършат това, като оферират действителни решения на проблеми, които от десетилетия са част от обичайното, Web2 основано пространство.

Някои от най-забележителните планове, които неотдавна привлякоха вниманието на вложителите и търговците, са Cronos (CRO), The Graph (GRT) и Tradecurve (TCRV).

Ще разгледаме всяка криптовалута поотделно, с цел да забележим коя от тях съставлява най-хубавата алткойн алтернатива за май 2023 година

> > КУПЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА < <

 



Cronos (CRO)

Cronos (CRO) направи големи талази на 26 април 2023 година Amazon Web Services, която е дъщерно сдружение на Amazon, занимаващо се с облачни калкулации, разгласи партньорство с Cronos.

Чрез туит беше разкрито, че AWS ще поддържа растежа на стартъпи от Web3 посредством програмата за ускорение на Cronos (CRO).

Тези стратегически партньорства също по този начин изпратиха цената на криптовалутата Cronos (CRO) нагоре.

По-конкретно, към 26 април 2023 година Cronos (CRO) се търгуваше на стойност $0.073676.
В рамките на последните 30 дни Cronos (CRO) нарастна с 6.3%. През последните 24 часа криптовалутата Cronos (CRO) се е повишила с 12.1%. Тук можем да забележим, че доверието в границите на Cronos (CRO) се е нараснало.

The Graph (GRT)

The Graph (GRT) завърши с оповестяването на двама нови членове на Съвета на Graph на 26 април 2023 година По-конкретно, Крис У. от GraphOps и Жулиен Г. от Unlock Protocol станаха част от Съвета на The Graph (GRT).

Към 26 април 2023 година, по-късно известие на The Graph (GRT), цената на криптовалутата беше $0.146927.

През последните 30 дни цената на The Graph (GRT) се е нараснала с 3.5%. През последните 24 часа GRT усили цената си с 10.1%, преминавайки значим стадий.
По този метод бъдещето на The Graph наподобява оптимистично за вложителите и търговците.

> > КУПЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА < < 

Tradecurve (TCRV)

Tradecurve (TCRV) също се преглежда като един от най-оптимистичните алткойни, в които да се навлезе през май 2023 година По-конкретно, Tradecurve (TCRV) ще бъде хибридна борса, която дава опция на всеки да стартира да търгува с криптовалути, акции, форекс и първични материали от една сметка.

Платформата Tradecurve (TCRV) ще разполага с голям брой извънредни и неповторими функционалности, които ще ѝ оказват помощ да се отличи, в това число висок ливъридж, алгоритмична търговия, услуги за VIP сметки и академия за търговия Metaverse, наред с доста други.

Притежателите на криптовалутата Tradecurve (TCRV) ще получат достъп до отстъпки от таксите за търговия, а тези, които решат да заложат токена Tradecurve (TCRV), могат да получат въздържан приход.
Токените на екипа на Tradecurve (TCRV) ще бъдат блокирани за три години, до момента в който пулът за ликвидност ще бъде блокиран за две години.

Смарт договорът на токена Tradecurve (TCRV) също е одитиран и на втория стадий от предварителната продажба се търгува на цена от $0.012. Анализаторите предвиждат, че цената му може да се повиши 50 пъти по време на предварителната продажба и 100 пъти при стартирането.

Регистрирайте се за предварителната продажба в този момент и се сдобийте с този евентуален “ ” токен на налична цена!

Купете на предварителна продажба: https://app.tradecurve.io/sign-up
Уебсайт: https://tradecurve.io/
Twitter: https://twitter.com/Tradecurveapp
Telegram: https://t.me/tradecurve_official


 

 

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР