Блокчейн конкурс за scale-ups (стартъпи в по-напреднала фаза от бизнес

...
Блокчейн конкурс за scale-ups (стартъпи в по-напреднала фаза от бизнес
Коментари Харесай

CEE Block София организира блокчейн стартъп конкурс с инвестиция в размер на 250 000 евро

Блокчейн конкурс за scale-ups (стартъпи в по-напреднала фаза от бизнес развиването си) провеждат CEE Block София в партньорство с Телелинк
Компанията ще поддържа блокчейн план с инвестиция в размер на 250 000 евро и ще обезпечи бизнес менторство за реализирането му. Кандидатури от блокчейн scale-up бизнесмени към този момент се събират онлайн.

Конкурсът  дава опция на бизнесмени от Централна и Източна Европа с работещи блокчейн решения, като с приоритет ще се преглеждат тези в региона на supply chain за индустриални промишлености и supply chain за компании, предоставящи артикули и услуги. Допълнителен фокус имат всевъзможни типове блокчейн решения в областта на опазването на здравето и образованието.
На 15 октомври 2018 година ще бъдат обявени 10 селектирани бизнесмени, които ще получат правото да вземат участие във финалната фаза с показване на плановете си в границите на CEE Block София на 25 и 26 октомври 2018 година
Финалистите ще бъдат оценени от жури в състав: Председател на журито – Любо Минчев, създател и основен изпълнителен шеф на Телелинк, Божидар Божанов, създател на LogSentinel, Елвин Гури, вложител Empower Capital Advisor, Иван Житиянов, изпълнителен шеф Телелинк Бизнес Сървисис и Росен Иванов, създател BlackPeak Capital. Финалното решение ще бъде взето при гласоподаване с тежест надлежно 70% жури и 30% присъстващи на форума. Главните критерии са иновативност, обществена значителност – позитивно влияние върху хората и обществото, потенциал на екипа, бизнес модел и пазарен капацитет.

Най-големият стратегически конгрес за блокчейн, технологии и нововъведения в Централна и Източна Европа – CEE Blocк София – ще събере топ политици и водещи интернационалните компании в София Тех Парк на 25-26 октомври. Целта на форума е разискване на блокчейн тактиката на Европейската комисия и страните членки от правна, регулаторна, данъчна, икономическа, обществена и социална позиция, в духа на единния европейски дигитален пазар и потребностите на бизнеса, който работи върху блокчейн технологията. Събитието се провежда от CEE Block в партньорство със Sofia Tech Park, СофтУни, БАИТ, Solutions for the Future и Дигитална Национална Коалиция.

Early Bird билетите са в продажба.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР