Блокажът на първото заседание, за съжаление, работи за тези, които

...
Блокажът на първото заседание, за съжаление, работи за тези, които
Коментари Харесай

Вигенин: Това е последното гласуване за председател на НС, в което участвам

„ Блокажът на първото съвещание, за жалост, работи за тези, които желаят да покажат, че Народното събрание е непотребна институция и не е в положение да работи. Сигурно милиони хора са изгубили животите си за това да вземат решение посредством парламенти. Ние сме на път да убием Народното събрание. Съвсем обикновено е хората на следващия ден да кажат „ За какво са ни тези партии “ “. Това разяснява малко следващото прегласуване на поста за ръководител на Народно събрание кандидатът Кристиан Вигенин. Той още веднъж бе излъчен от левицата като предложение. 
Прочетете още
Вигенин добави, че в мненията на хората няма никакво разграничаване сред всички 240 депутати - „ хората ни ненавиждат, че не сме в положение да решаваме проблемите “, добави той и съобщи, че „ с цел да излезем от това, Народното събрание би трябвало да проработи “.

 Кандидатът за ръководител на Народно събрание съобщи, че поема огромен политически риск, приемайки да заеме този пост. Бе безапелационен, че няма време обаче ръководителят занапред да се учи на това какво е парламент и по какъв начин работи.

Той предложи ротационен принцип на зам.-председателите, с цел да вземат участие интензивно в работата на Народното събрание.

„ Това гласоподаване, което следва, е последното, в което вземам участие “, приключи Вигенин.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР