Блокажът, до който стигнахме, се дължи на всички отговорни, включително

...
Блокажът, до който стигнахме, се дължи на всички отговорни, включително
Коментари Харесай

Христо Иванов: 3 парламентарни избори за година не работи за добро здраве на демокрацията

„ Блокажът, до който стигнахме, се дължи на всички виновни, в това число и мой “. Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов по време на дебатите в Народното събрание по настояването за освобождение на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев

„ Рискувам да бъда, както не рядко се случва, несъответстващ на обстановката. Докато слушах този спор се сещах за една популярна фраза на Кант: „ Човекът в никакъв случай не може да бъде средство, а постоянно цел “. Всички тук ясно си признахме, че нашият ръководител, който бе едно от най-хубавите неща, които този парламент съумя да създаде, ние го трансформираме в средство...Средство защо? Г-жа Атанасова сподели доста тъкмо „ рецесия “. Има политическа рецесия, тя не се състои просто в загубата на болшинство в нашата извънредно комплицирана коалиция. Тази рецесия е израз на дълбоката спазъм в българския либерален развой, която следим най-малко в последните две години “, сподели още Иванов. И добави: „ Това да имаме три парламентарни избора в границите на 12 месеца и да сме се ускори със страшна мощ към четвърти, не приказва за положително здраве на българската народна власт “.  

„ Можем ли да си позволим да се носим по течението на тази рецесия, без да предлагаме опция? Единствената опция бе обрисувана от Костадин Костадинов за това не просто, че ще има избори, а за това какво ще стои на тези избори. Той през днешния ден печели наградата „ врачок “, с най-голямо почитание го споделям “, сподели още Иванов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР