Блок в Благоевград успя да шашне по-рано днес Аделина Радева

...
Блок в Благоевград успя да шашне по-рано днес Аделина Радева
Коментари Харесай

БГ гений: Благоевградчанин разшири панелка на 3-я етаж с гарониера, долепена до балкона СНИМКА

Блок в Благоевград съумя да шашне по-рано през днешния ден Аделина Радева и Виктор Николаев. Двамата водещи останаха в ступор от гледката и даже започнаха да разсъждават дали феновете им не ги мамят.
"Синът на съседа се ожени и се наложи уголемение. Така е озаглавена фотографията ", поде Николаев, а след секунди се шашна.

"Това не може да е в Благоевград, щях да го знам! Абе, в действителност ли това е в Благоевград, доста се впечатлих ", непрекъснато цъкаше той.

"Инженерна мисъл, всеки може да почерпи опит. Важно е всеки да има периметър и персонално пространство ", добави след секунди Николаев.



"Аз се чудя на тази широкоскроена тераса. Може би би трябвало да се остъкли. Според мен има място за мезонет, може да се направи едно таванско ", отвърна му Радева.

Николаев продължи да се вайка: "Ама, каква е тая безнаказаност първия и втория етаж да не си го изпълнят с тухли ", зачуди се с подигравка той.

Виктор моли, в случай че още някой се е натъквал на този необикновен блок в Благоевград, да му изпрати фотоси, тъй като мозъкът му не побира по какъв начин това нещо може да е точно в България.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР