Блогърката Андреа Банда Банда сама се пошегува с гостуването си

...
Блогърката Андреа Банда Банда сама се пошегува с гостуването си
Коментари Харесай

Не иска да чуе за Гала: Банда Банда сяда в стола на Сашо Кадиев?

Блогърката Андреа Банда Банда сама се пошегува с гостуването си в Би Ти Ви. Магазинното шоу е директна конкуренция на досегашната й работодателка Гала, написа България Днес.

„ Моля ви, заглавието Андреа заби нож на Гала е към този момент изтъркано. Банда не съумя да измести Гала, по тази причина се прицели в стола на Александър Кадиев е по-добро “, засмя се инфлуенсърката. Тя не била скарана с Гала, само че най-вероятно скоро ще има нова работа в конкурентната телевизия, подмятат клюкари.
                             

Още като дете тя има разнородни ползи. Обича да написа, да снима, върви на актьорско майсторство, прави учебен вестник, има упоритост да сътвори продължение на книгите за Хари Потър, само че когато татко ѝ подарява първата камера, тя се влюбва в нея и не я пуска. Завършва кино и телевизионни науки в Лондон, само че не връща в България, с цел да се развива в родината. 

Какъв е пръстенът върху ръката на Андреа Банда Банда? Щурата влогърка - тя описа повече за работата на инфлуенсърите, света на киното, здравето и любовта в живота й в " Преди обед ".



" Саше, ти мъчно ли избра годежен пръстен? ", се обърна Андреа към Александър Кадиев. " Трябваше да минеш през мен, тъй като аз в последната година и половина върша диамантени бижута дружно с една дизайнерка - Теодора Духаровска, тъй че благодаря за това ефирно време ". Така известната влогърка изясни красивия пръстен, който носи. Оказа се, че не е сгодена и разруши догатките на Сашо и Деси на пух и прахуляк.

 
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР