Бллагой Иванов – Багата говори пред медиите след кантара преди

...
Бллагой Иванов – Багата говори пред медиите след кантара преди
Коментари Харесай

Багата атакува: Моите удари са по-тежки от тези на Тибура

Бллагой Иванов – Багата приказва пред медиите след кантара преди UFC Vegas 68, което ще се организира в неделя сутринта българско време. Най-добрият ни ММА войник излиза против Марчин Тибура в основната карта на събитието. Битката е доста значима за Багата, тъй като успеха ще го вкара в топ 10, а загубата ще го изхвърли от топ 15 на тежка категория.Благой не е бил в осмоъгълника, откогато победи Маркос де Лима през май 2022 година. Иванов има вяра, че борбата с Тибура е добра за него и показа, че ще го изненада със скорост. Това няма да е толкоз елементарно, тъй като българинът тежи повече от противника. Багата спря кантара на 116,34 кг., а Тибура е 114,98 кг.

„ Мисля, че борбата с Дерик Люис беше в действителност равностойна. Статистически завоювах, само че съдиите взеха решение, че не е добре. С Аугусто беше същото. Мисля, че той се държа за клетката два пъти, само че това е в предишното “, разкри Багата.

„ Просто чакам с неспокойствие идващия си конкурент. Той е по-добър в ранглистата от мен и това ми дава повече мотивация. По време на лагера се напрягах повече. Това беше добра мотивация за мен “.

„ Ако го победя, мисля, че ще бъда вляза в топ 10. Ще бъда на добра позиция. Марчин е твърд войник. Той е добър на всички места, само че мисля, че аз съм по-добрият войник. Мисля, че борбата е добра стилистично за мен “.

„ Моят удар е по-добър от неговия. Скоростта ми ще го изненада и съм се съсредоточил повече върху кондиционната си подготовка. В ММА би трябвало да си фокусиран на всички места. “, сподели Иванов в изявление за UFC.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР