Близостта, която принц Хари и Меган Маркъл демонстрират на публични

...
Близостта, която принц Хари и Меган Маркъл демонстрират на публични
Коментари Харесай

Защо Меган държи Хари с две ръце

Близостта, която принц Хари и Меган Маркъл показват на обществени места , сигурно не ни убягва. Като прецизни наблюдаващи на тяхното държание, забелязахме, че херцогинята много постоянно не просто държи брачна половинка си за ръка, а безусловно се е вкопчила в него.

Още при оповестяването на годежа, Меган държеше Хари крепко, с две ръце, като че ли да не избяга от нея . Експертът по езика на тялото Джуди Джеймс ни дава пояснение какво значи този вид проявление на обвързаност.
 Снимка 325963

Според нея, това е симптом на неустановеност от страна на Маркъл . Тя по всякакъв начин търси поддръжката на своя брачен партньор и се усеща по-уверена, когато го държи крепко и го усеща до себе си. Така няма и свободна ръка, с която да се чуди какво да прави.

Не можем да не споменем, че с времето и с насъбрания опит все по-рядко виждаме Маркъл, вкопчена в принц Хари . Това е обикновено, съгласно Джеймс, тъй като тя съумя да отстои своята позиция и еднаквост като независима персона от кралския двор, написа Hello.
 Снимка 403210

Докато за Меган това е по-скоро симптом на уязвимост, принц Хари наподобява като алфа мъжага в нашите очи, покровител на своята брачна половинка - тъкмо какъвто се старае да бъде. Така че нищо чудно Маркъл да продължава, понякога, да държи брачна половинка си с две ръце - не толкоз за поддръжка, колкото с цел да може той да изпъкне.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР