Близо тон горива (дизел, биодизел и бензин), без документи за

...
Близо тон горива (дизел, биодизел и бензин), без документи за
Коментари Харесай

Задържаха близо тон горива без акциз на Митница Русе

Близо звук горива (дизел, биодизел и бензин), без документи за заплатен данък, задържаха митническите инспектори от бранш „ Оперативен надзор “, отдел „ Митническо разузнаване и следствие “ в Митница Русе.

 На 27 октомври, при взаимни дейности на митнически инспектори и чиновници на ОД Министерство на вътрешните работи – Русе, на паркинг в централната част на града е осъществена инспекция на автомобил, ръководен от 52-годишен мъж. В транспортното средство са открити 19 туби (с съдържимост по 10 и 11 литра) цялостни с дизелово гориво, оповестяват от Агенция " Митници ".

При последвала инспекция в гараж, стопанисван от мъжа, намиращ се наоколо, са открити още 76 туби с друга съдържимост, съдържащи дизелово гориво и 2 туби, съдържащи течност с аромат на алкохол. За откритите количества енергийни артикули, мъжът е не дал документи за генезис и заплатен данък. 

След премерване общото открито количество гориво е 923 литра енергийни артикули, от които дизел – 784 литра, биодизел – 89 литра, бензин – 50 литра, а спиртът е 17 литра. 

Горивата и спиртът са арестувани от митническите управляващи, а на нарушителя е формирано административно произвеждане. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР