Близо половината южнокорейци не вярват в обещанията на Северна Корея

...
Близо половината южнокорейци не вярват в обещанията на Северна Корея
Коментари Харесай

Около половината южнокорейци не вярват на Пхенян за край на ядрената прокрама

Близо половината южнокорейци не имат вяра в обещанията на Северна Корея за нуклеарно разоръжаване. Това сочат данните от анкета, оповестена през днешния ден, осведоми ТАСС.

Малко над 73 % от интервюираните приветстват последните ходове на Пхенян, ориентирани към понижаване на напрежението на Корейския полуостров. Същевременно 45,7 % от запитаните показват, че не се доверяват на думите на Севера за готовността да се откаже от нуклеарната си стратегия, показва организацията

Изследването бе оповестено на фона на данните, че Сеул изпраща емисари в Пекин и Москва, търсейки поддръжка за плануваната среща сред американския президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила и севернокорейския водач Ким Чен Ун.

Чун Ею Йон, консултант по сигурността на южнокорейския президент Мун Дже Ин, идва през днешния ден в Пекин за среща с китайския президент Си Цзинпин, а на следващия ден отпътува за Москва.

Шефът на разузнаването на Южна Корея Су Хун също през днешния ден отпътува за Токио, с цел да осведоми японското държавно управление за диалозите на президентския консултант Чун в Пхенян и Вашингтон предходната седмица.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР