Близо половината население на планетата е поставено в извънредни условия

...
Близо половината население на планетата е поставено в извънредни условия
Коментари Харесай

Под карантина с харем от 20 жени

Близо половината население на планетата е сложено в изключителни условия поради пандемията от COVID-19. Някои стачкуват против строгите ограничения, като възбрана на напускането на домовете, а други са уверени, че единствено по този метод ще се преборим по-бързо с рецесията.

Има и такива, за които карантината не е никакъв проблем. Просто тъй като са крале. И имат 20 дами за компания.

Тайландския крал Маха Вачиралонгкорнси, прочут още като Рама Х, е бил на отмора в първокласен хотел в немски алпийски курорт, когато са въведени изключителните ограничения.
 Снимка 473591

Заради неговото наличие и наложената карантина, той заплаща не дребна сума, с цел да продължи хотелът да работи и да обслужва него, свитата му от 119 души и дамите му.

Така кралят се оказва в една неприятна за всички ни обстановка, само че при условия, които сигурно са фантазия за доста мъже - в първокласен хотел с 20 дами . Всички те са кралски конкубини, част от неговия харем, написа The Sun.

Освен тях, тайландският крал има и четири законни съпруги , които не се оповестява дали също са били дружно с него. А следващата демонстрация на разсипничество от страна на 67-годишния монарх надигна нова вълна от неодобрение против него в обществените мрежи.
 Никола Талиафико, Каро Калвани и секси тренировките им по време на карантина
Футболистът, секси гаджето му и какво вършат вкъщи

Карантината може да бъде ползотворна и Никола Талиафико го потвърждава

Според законите на страната, всеки, който подлага на критика краля и монархията. е заплашен от 15 години затвор. Но тайландците като че ли към този момент не се опасяват и все по-често си задават въпроса защо им е изобщо крал, изключително подобен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР