Близо половин милион долара може да вземе най-добрата ни тенисистка

...
Близо половин милион долара може да вземе най-добрата ни тенисистка
Коментари Харесай

Близо половин милион долара за Цвети Пиронкова

Близо половин милион $ може да вземе най-хубавата ни тенисистка Цветана Пиронкова, в случай че доближи до конфликт със Серина Уилямс на четвъртфиналите на US Open, разбра HotArena.

Цвети прави същински възторг на шампионата досега, като това е първото й завръщане на корта след майчинството. В нощта против неделя чаровната пловдивчанка в профил трета поредна съперничка в лицето на Дона Векич. Българката прати хърватката вкъщи след единствено 65 минути игра и триумф с 6:4, 6:1. По този метод Пиронкова си обезпечи място в Топ 16 на влиятелната конкуренция, а банковата й сметка набъбна автоматизирано с 250 хиляди $ от наградния фонд.

В понеделник вечер Цвети ще срещне на осминафинал французойката Ализе Корне. Ако я победи, прекомерно евентуален става конфликтът с представителката на домакините Уилямс. Двубой в сряда ще донесе на Пиронкова 425 хиляди $. Българката взе участие на US Open 2020 с по този начин наречения " предпазен ранкинг ". Това е мястото й в международната класация, когато е съобщила, че е бременна и краткотрайно слиза от корта. Пиронкова бе щастлива след популярната си победа против Дона Векич.

" Чувството е ужасно! Чувствам се необикновено! Разбира се, малко е ненадейно, само че съм супер щастлива. Всичко наподобява същото за мен. Правя това към този момент 15 години. Имах 3-годишна пауза. Някак си израснах. Правя го от дълго, дълго време. Не можеш просто да го забравиш, няма по какъв начин да се случи ", изясни хубавата Цвети.

" В един миг си мислех, че не желая да изпускам тази опция. Ще стартира да упражнявам и ще дам всичко от себе си, което мога. Знаех, че ще бъде друго този път. Преди всичко се развличам, тъй като тенисът е игра. Интересна, вълнуваща и страхотна игра, с която може да се забавлявате. Аз съм добра другарка с Катерина Бондаренко, която е майка на две деца и също се върна в тура, откакто роди за повторно. Тя споделя своя опит с мен. Полезно е да има и други майки с теб в тура ", показа въодушевената Пиронкова.

Само преди 2 месеца тя се наслаждаваше на лятото от плажа в Несебър. Сега Цвети сподели, че въобще не е излязла от форма и опроверга тези, които я отписваха, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР