Близо половин милион български граждани, които са направили своя избор

...
Близо половин милион български граждани, които са направили своя избор
Коментари Харесай

Половин милион българи не намериха своята партия вдясно, коментира Петър Москов

Близо половин милион български жители, които са създали своя избор в дясно, на месните избори не са намерили своя политически представител. Ето това е задоволителна мотивация, с цел да има смислена дясна консервативна опция, сподели през днешния ден пред Българска национална телевизия водачът на партия КОД (Консервативна обединяване на десницата) Петър Москов. Бившият зам-председател на ДСБ основа партийният си план в края на март.

В отбрана на сметките си, Москов уточни, че на последните избори десницата в лицето на центристката ръководеща партия ГЕРБ е изгубила 300 хиляди гласа спрямо локалните избори през 2015 година. В същото време " дясната рекламация за опция на ГЕРБ - " Демократична България " изгубили 175 хиляди гласа спрямо 2015 година " За нас, когато взехме решение да формираме партията, имаше подозрения дали е нужна още една партия. Защото една партия е нужна не, когато едни хора няма какво да вършат и са решили да се занимават с партийно строителство ", разясни Москов.

В отговор на въпрос, някогашният здравен министър предвижда, че ръководещите ще изкарат мандата си. Като минус на сегашната обстановка Москов уточни, че борбата против комунистическата страна се е трансформирала в борба против държавността изобщо.

" Липсата на регулации дава независимост на чиновника и води до заличаване на бизнеса ", аргументира той потребността от консервативна партия в страната. Москов уточни, че КОД ще се яви на парламентарните избори през 2021 г, като от представянето и зависело дали той ще остане ръководител на партията. Целта на групировката била да има такова наличие в Народното събрание, че да е неизпълним фактор за образуване на болшинство.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР