Близо пет часа продължи протестът а Волен Сидеров и партията

...
Близо пет часа продължи протестът а Волен Сидеров и партията
Коментари Харесай

Сидеров и симпатизантите му обвиниха Кошлуков в цензура и незаконни действия

Близо пет часа продължи митингът а Волен Сидеров и партията му " Атака " в Българска национална телевизия с искане водачът да бъде позволен до предаването " Панорама ".
След като това не се случи и до края на предаването, водачът на партията прикани близо 200 души, които го подкрепяха в акцията, да се разотидат минути преди 22 ч.
Сподели с твоите другари
" Заради самоуправството се не разрешава аз да вземам участие в " Панорама ", съм тук. Искам да видя по какъв метод ще ме спре. Вие нарушавате закона " , сподели Сидеров и посочи, че не се смята за отговорен за абсурда в " Референдум ".
" Аз знам, че в този момент ме чакате да разбия загражденията тук и да нахлуя вътре и това да пишат всичките ви сътрудници на следващия ден. Защо Емил Кошлуков не пристигна да ми изясни за какво не мога да вземам участие “, попита Сидеров
Той настоя малкия екран да извърши съглашението с партията и да го допусне до студиата. Протестиращите скандираха " Оставка " и влязоха дружно със Сидеров във фоайето на Българска национална телевизия, където бяха посрещнати двама чиновници в медията и полиция. Служителите обявиха, че има решение на управителния съвет водачът на " Атака " да няма присъединяване в медията, до момента в който не се извини.
Протестиращите със Сидеров настояха генералния шеф Емил Кошлуков да пристигна при тях и да изясни за какво не се дава право на водачът на " Атака " да взе участие в " Панорама ". Служителите на медията обаче обясниха, че работното време на шефа към този момент е свършило и той към този момент не е в постройката.
Поискана беше оставка на Емил Кошлуков и наказване за водещата Добрина Чешмеджиева.
" Кошлуков се самозабрави. Той стана шеф на Българска национална телевизия с помощта на мен, аз му осигурих този пост, тъй като му липсваше управнически стаж. И в този момент какво стана?! Време е да си върви към този момент ", отсече Сидеров.
На диалог със Сидеров пристигна и Иван Такев, който съобщи, че ЦИК е излязла с решение, че Българска национална телевизия има право да реши кой представител на " Атака " да взе участие в " Панорама ".
" Ако аз бях водещ на предаването, на петата минута щях да дам червен картон на Юлиан Ангелов и Волен Сидеров " , сподели Такев и съобщи, че при идващите съглашения сходни обстановки, като разигралата се в " Референдум " ще бъдат разказани и ще има правила за реакция. Присъствието на Министерство на вътрешните работи той изясни с обстоятелството, че Българска национална телевизия е стратегически за националната сигурност обект и по тази причина се охранява от жандармеристи.
Сидеров обаче настоя, че Чешмеджиева не се е държала съответно и е приложила двоен стандарт по отношение на него и останалите участници.
Павел Шопов съобщи, че Българска национална телевизия е цензурирала Сидеров, тъй като е опитал да разкрие истината и съобщи, че Чешмеджиева преднамерено не е спряла предаването и е взела страна, с цел да разреши да бъде накърнен престижът на водача на " Атака ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР