Близо месец след като изтече еротичното клипче на рапъра Тото,

...
Близо месец след като изтече еротичното клипче на рапъра Тото,
Коментари Харесай

Тото проговори за еротичното клипче

Близо месец откакто изтече еротичното клипче на рапъра Тото, в което развява интимния си Мини Купър, той се накани да приказва за него. Йонислав Йотов, както са същинските имена на изпълнителя решил да приказва по тематиката, не поради самото видео, а тъй като хората почнали да се месят в връзките му с Лъчо, неговият партньр в дуета "Скандау ".

На чашка огромно уиски, солидно почерпени с авера му Лъчо, двамата разискват случилото се в опит да замажат гафа на фронтмена с голото му пистолетче. Седмица откакто петсекундното клипче изтече, се популяризира още една фотография на дребния Тото, а през последните дни се появи и Инстаграм стори, на момче омазано с мъжко семе по лицето, за който се твърдеше, че е рап изпълнителя, написа LifeOnline.

Чашата на Тотовото самообладание преля и най най-после той реши да проговори. Според него разпространението на това видео е било доста деликатно и добре проведено, тъй като е изтекло тъкмо преди 8-ми март, с цел да го нападат на персонална основа. Сега той страда тъй като е съществено привързан и към този момент има дете с танцьорка на име Кристин.



По думите му, видеото е снимано и изпратено преди две години, малко след раздялата с дългогодишната му другарка Яна и преди да стане съкровен с Кристин. Тогава той се радвал на свободата. Срещал се с доста дами и както излиза наяве е водил разхвърлян полов живот. Според него той знае доста добре на коя жена е пратил клипа и тогава е имал някакви връзки с нея и прекомерно допустимо е да са живели дружно. Той имал съществени планове към нея, само че се съмнява, че видеото и фотографията са публикувани персонално от нея.

И макар тези му подозрения, той твърди при започване на диалога си, че клипа е публикуван от „ Жена, която желае името й да се знае. “ В седянката с Лъчо, която наподобява доста на вечерта на югозапада на Слави, Тото описа по какъв начин е схванал за видеото: “Ние снимахме клипа на “Циганска сватба”, когато Чарли ми звънна, само че му затворих. След малко влязох в Инстаграм и видях супер доста хора, които не са ми от приятелското обграждане, които са ми изпратили клипчето. Замръзнах на място, не знаех какво се случва”.



Той решил да си пасува, тъй като не желал да дава опция на създателите на сюжета да го нападат още веднъж. След това се появи и вторият компромат, само че злобарите разпространиха и измисления подправен кадър, за който се твърди, че демонстрира по какъв начин Тото прави фелацио на мъж. Успокоен след две огромни, Йонислав твърди, че не се срами и не счита, че дава неприятен образец, тъй като това, което е направил го прави всеки от един от неговите почитатели и злобари. Е по какъв начин, нали беше БОГ, боговете не бъркат... Боговете не са като простосмъртните, разясняват го в средите.

От своя страна неговата дуетна половинка Лъчо го упреква, че е трябвало да мисли, само че по-нататък в диалога си набива концепцията, че може би и той също би трябвало да си пусне сходно видео, което стартира да кара фена да си мисли, че няма нищо инцидентно в появяването на въпросното видео. Тото приключва защитната си защита с думи за това от къде са тръгнали, какъв брой са постигнали и до къде са стигнали Скандау, като плаши враговете си с заричане за още доста шлагери и още една Арена и по този начин нататък.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР