Близо година, след като спря да носи екипите на Найки

...
Близо година, след като спря да носи екипите на Найки
Коментари Харесай

"Найки" ще върне логото RF на Роджър Федерер

Близо година, откакто спря да носи екипите на " Найки " Роджър Федерер ще може да си върне логото RF, което беше основано от американската компания. Носителят на 20 трофеи от Големия шлем носи оборудването на японската марка Uniqlo от предишния юли.

След като 10-годишният му контракт с " Найки " изтече, логото му с неговите букви остана благосъстоятелност на американския тръст.

Според информация на Tennis Now в най-скоро време Федерер ще получи назад правата върху логото RF и се чака то да се появи върху екипите на Uniqlo. Изданието прецизира, че от " Найки " са изтеглили от пазара всички артикули от серията " Роджър Федерер ". " Това е явен знак, че швейцарецът ще може да употребява още веднъж своите букви ", прецизират Tennis Now.

" До последно бях с техни екипи, тъй като ги почитам и постоянно сме имали положителни връзки. В момента моите букви са в тях, само че имам вяра, че напълно скоро ще мога да ги употребявам. Вярвам, че от " Найки " ще проявят схващане ", сподели Федерер по време на миналогодишния " Уимбълдън ", когато игра за пръв път с екипи на Uniqlo.

Той подписа 10-годишен контракт с японската марка, като се счита, че цената му е 300 милиона долара
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР