Близо две календарни години Испания няма загуба. Снощи иберийците победиха

...
Близо две календарни години Испания няма загуба. Снощи иберийците победиха
Коментари Харесай

Испания впечатлява: Ла Фурия вече 22 поредни срещи без поражение!

Близо две календарни години Испания няма загуба. Снощи иберийците победиха с 1:0 Иран във втория си мач от групите на Мондиал 2018. За последно Ла Фурия падна от Италия. Това се случи на 1/8-финал от Евро 2016. На 27.06.2016 година " алените " отстъпиха с 0:2 на Скуадрата и се сбогуваха с фантазиите си за успех в трето следващо Европейско състезание. Във въпросния мач точни за Италия бяха Джорджо Киелини в 33-ата минута и Грациано Пеле в 91-ата.

След шампионата на Стария континент отпред на Испания застана Хулен Лопетеги, който беше уволнен ден преди старта на Мондиал 2018. Под негово управление през 2016 година Андрес Иниеста и компания победиха Белгия, Лихтенщайн, Албания и Македония, приключиха наедно с Италия и Англия.

Фуриите не позволиха проваляне през цялата 2017 година. Испанците подчиниха Израел на два пъти, Франция, Македония, Италия, Лихтенщайн, Албания и Коста Рика. Също по този начин записаха равенства с Колумбия и Русия.

От началото на 2018 година международният първенец в ЮАР през 2010-а изигра 4 контроли - 1:1 с Германия, гръмка победа с 6:1 над Аржентина, 1:1 с Швейцария и триумф с 1:0 против Тунис.

В групите на Мондиала Испания направи 3:3 с Португалия и победи с 1:0 Иран. Следващият им противник е Мароко. Много мъчно Ла Фурия ще загуби и в 23-ия си мач след провалянето от Италия на Европейското във Франция.

 Диего Коща покрай Топ 3 на голмайсторите на Мондиал за Испания
Диего Коща покрай Топ 3 на голмайсторите на Мондиал за Испания

Има 3 попадения досега
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР