Близо две години, след като поиска развод от Брад Пит,

...
Близо две години, след като поиска развод от Брад Пит,
Коментари Харесай

Анджелина Джоли смени Брад Пит с друг актьор

Близо две години, откакто изиска бракоразвод от Брад Пит, Анджелина Джоли към този момент има нов мъж до себе си. Според информация на изданието Woman’s Day New Zealand, звездата е срещнала любовта на сета на "Господарка на злото 2 ".

Новата й възлюбена пък се споделя Ед Скрейн - едно от новите попълнения в прослойка на лентата. Актьорът, който отхвърли да снима новия „ Хелбой “ в България поради несъответствието в расите сред него и планувания му персонаж, ще влезе в ролята на главният антагонист в лентата. "Тя е доста влюбена. Искрата сред тях е явна и връзката се развива извънредно бързо ", твърди източник, непосредствен до продукцията, съгласно който Скрейн и Джоли към този момент възнамеряват и общо бъдеще. Актьорът пък към този момент се бил срещнал и с децата на обичаната си. Потвърждение за връзката все още няма нито от него, нито от Анджелина.

"Господарка на злото 2 " ще направи международната си премиера през 2020 година Дебютното заглавие се появи на огромен екран през 2014 година Тогава на режисьорското столче седна Робърт Стромбърг. На поста в този момент той ще бъде заместен от норвежеца Йоаким Рьонинг, който дружно с обичайния си сътрудник Еспен Сандберг работиха и по „ Карибски пирати: Отмъщението на Салазар “. На огромния екран пък чакаме да се завърне и Ел Фанинг в ролята на Аврора. За сюжета на „ Господарка на злото 2 “ се грижат Линда Улвъртън и Джереми Батъруърт.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР