Близо два месеца са продължили преговорите между Иван и Андрей

...
Близо два месеца са продължили преговорите между Иван и Андрей
Коментари Харесай

Колосална заплата за Мария Игнатова в bTV!

 Близо два месеца са траяли договарянията сред Иван и Андрей и новата водеща на предаването им " Папараци " по бТВ.

След два сезона и половина Венета Райкова сдава поста, а на мястото й от септември ще гледаме някогашната водеща на " Господари на ефира " Мария Игнатова. Блондинката заставам година и половина без работа, откакто шоуто за гафове изпадна от програмата на Нова ТВ още при започване на 2019 година. След което Игнатова бе елегантно отстранена от кръга с любимци на Халваджиян. В началото на годината Игнатова се опита да се върне на сцената, въпреки и единствено клубната, със свое комедийно шоу - " Без грам Инстаграм ", само че то имаше единствено две издания и не реализира упования триумф. 

Обезверена и разочарована, Мария потърсила контакт с Иван и Андрей при започване на май. Този пък шансът бил на нейна страна, защото русокоската уцелила момента, в който мястото в една от многото продукции на двамата било овакантено. Като част от ограниченията против пандемията от ковид бТВ смъкна външните си продукции, с цел да пести бюджет. Сред свалените излъчвания бе и Папараци, а продуцентите използваха случая, с цел да се разделят с Венета Райкова. 

След дълги месеци без никакви приходи от септември златен дъжд ще се изсипе на Мария Игнатова. Като водеща на предаването, русокоската ще получава много по-добра заплата от предшественичката си. Месечното хонорари на Венета било 6000 лв., до момента в който Игнатова ще прибира по 10 хилядарки. Предаването също ще претърпи промени - ще бъде с по-комедийна идея, а с изключение на да води, Мария ще застава и против звездите по време на интервютата им, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР