Близо час отдели лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки, за да

...
Близо час отдели лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки, за да
Коментари Харесай

Представители на протестиращите поискаха „ВОЛЯ“ да внесе от тяхно име проектозакон за лустрацията

Близо час отдели водачът на ВОЛЯ Веселин Марешки, с цел да беседва с представители на протестиращите. Те споделиха, че имат подготвени текстове за проектозакон за лустрацията и желаеха ВОЛЯ да го внесе от тяхно име.
Зам.-председателят на Народно събрание пое ангажимент парламентарната  група да разиска предложенията и вероятно да ги сплоти и с концепциите, които ВОЛЯ към този момент лансира- като да вземем за пример тази да има единствено един мандат за всички на високи постове в страната, в това число и за президента.
 Марешки предложи с мандата на Политическа партия Воля да се сътвори експертен кабинет Марешки предложи с мандата на Политическа партия " Воля " да се сътвори експертен кабинет
Политическа партия Воля няма да поддържат плана за нова Конституция, сподели Веселин Марешки пред BTV след края на консултациите с ГЕРБ за събиране на 1...
Протестиращите го разпитваха за борбата с картела в горивата, за позицията на ВОЛЯ за привикване на Велико национално заседание и смяна на Конституцията, за оценката му за митингите и блокадите, за акцията на Росенец и доста други.
Младежите поканиха Веселин Марешки на среща в най-скоро време, на която да зададат всички въпроси, които ги вълнуват.
„ Българският народ е разграничен и то по виновност на президента, който размаха юмруци на площада. Аз съм на страната на тези, които са срещу блокадите и нарушаването на правата на милиони българи ”, сподели още Марешки. Той акцентира, че всички симпатизанти на ВОЛЯ през последните дни изрично са изразили позицията си партията по никакъв метод да не партнира на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Това е и една от аргументите депутатите да се съгласят да тръгне процедурата по разискване на планове за нов главен закон.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР