Близо 9 часа е продължила кризисната ситуация с 37-годишен бургазлия,

...
Близо 9 часа е продължила кризисната ситуация с 37-годишен бургазлия,
Коментари Харесай

Екшън в бургаския ж.к. „Меден рудник“: Барикада, викове, опит за прерязване на гърло

Близо 9 часа е траяла спешната обстановка с 37-годишен бургазлия , барикадирал се в дома си и заплашил да се самоубие , оповестиха от ОДМВР-Бургас. Причината за дейностите му са поради разлъка с приятелката му .

Положителната развръзка настъпила в 09:08 часа през днешния ден , с помощта на професионализма на чиновниците от бранш “Лаборатория ” към института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи – основен контрольор Яна Узунова и Руслан Димитров. В резултат на търпеливите и многочасови диалози с бургазлията , същият е бил уверен да излезе от жилището си в бл. 57 в к-с “Меден рудник ” и е бил арестуван от чиновници на бранш “Специализирани тактически дейности ” за период до 24 часа.

Кризисната обстановка стартирала в 00:39 часа , когато на тел. 112 е било получено известие от мъжа, че има желание да се самоубие, защото приятелката му се разделила с него. Последвали още няколко позвънявания от съседи за нарушение на нощната тишина в този регион. Констатирано е било, че мъжът е в несъответстващо и нападателно положение . Същият се барикадирал в дома си на третия етаж във вх. 4 , крещейки през терасата, хвърлял разнообразни предмети. Демонстративно бургазлията се блъскал с бутилка от алкохол в главата, разрушил я и с парче от нея, опитал да си пререже гърлото .

Впоследствие седнал на външното тяло на климатика и декларирал, че ще скочи, като единственото му предпочитание било да види някогашната си другарка. Въпросната жена от дълго време прекратила връзките си с него, а по отношение на бургазлията е била издадена и ограничаваща заповед . Това обаче не го отрезвило и той продължавал с опитите да си я върне, задълбочавайки депресивните си положения .

От няколко месеца почнал да приема тежки антидепресанти , които в нощта на 10-11 юни смесил с огромно количество алкохол . Това довело до несъответстващото му положение и проявената самоагресия и противоправно държание .

Предстои мъжът да бъде освидетелстван от експерти от Центъра по психологично здраве-Бургас.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР