Близо 800 лица и 450 превозни средства са проверени при

...
Близо 800 лица и 450 превозни средства са проверени при
Коментари Харесай

Засилени проверки за обществения ред в Сливен и селата

Близо 800 лица и 450 транспортни средства са тествани при интервенция за запазване на публичния ред в Сливен и селата на общината, регистрираха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Засиленият надзор и предварителна защита са осъществени след нападението над сливенски служители на реда в ромския кв.“Надежда“.

Проверките в квартала са осъществени от 28 чиновници на реда – от локалното Районно ръководство и от звеното за тактически дейности. Проверени са магазини, игрални зали, питейни заведения, както и 68 лица от престъпния контингент. Задържани са трима мъже за осъществен обир и две домови обири. Посетени са седем адреса по сигнали за мощна музика, издадени са 16 протокола за предизвестие.

В дребните обитаеми места са установени 136 нарушавания на Наредбата за публичния ред, Закона за придвижване по пътищата, Закона за българските персонални документи. Съставени са 55 акта и 78 фиша, конфискувани са 3 музикални уредби.

Полицейските интервенции на нощните патрули против стандартната престъпност и по Наредбата за запазване на публичния ред в Сливен и общината ще продължат, споделиха от полицията.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР