Близо 7000 парфюма и тоалетни води със съмнения, че са

...
Близо 7000 парфюма и тоалетни води със съмнения, че са
Коментари Харесай

Установиха близо 7000 парфюма с логото на известни марки на ГКПП Капитан Андреево

Близо 7000 парфюма и тоалетни води със подозрения, че са създадени в нарушаване на права върху интелектуалната благосъстоятелност задържаха  митническите чиновници от Териториална дирекция Южна Морска и Главна дирекция „ Митническо разузнаване и следствие “.

Стоката е открита на 10 август при инспекция на рейс, с турска регистрация, пътуващ по постоянната линия Истанбул-Букурещ, при използване на ограниченията по отбрана на интелектуалната благосъстоятелност.
 Агенция " Митници "
Пред митническите чиновници един от пасажерите заявил, че е закупил ароматите от пазара в Истанбул, само че не знаел, че са реплика на световноизвестни марки. Открити са 6900 парфюма и тоалетни води с логото на 15 разнообразни международни марки. За случая ще бъдат осведомени правопритежателите на комерсиалните марки.

Във връзка със отбраната на права върху интелектуалната благосъстоятелност, в осъществяване на Регламент 608/2013 година на Европейски Съюз и Закона за марките и географските означения,  от началото на годината досега, митническите чиновници на " Капитан Андреево " са задържали при 266 случая близо 150 000 продукта. -->

Най-често арестуваните артикули са дрехи, парфюми и козметика, обувки, маратонки и чанти
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР