Близо 6500 лева бяха събрани в организирания покрай коледните и

...
Близо 6500 лева бяха събрани в организирания покрай коледните и
Коментари Харесай

6500 лева събра Благотворителен търг в подкрепа на Младенчо“

Близо 6500 лв. бяха събрани в проведения около коледните и новогодишни празници благотворителен търг в поддръжка на шестгодишния Младен Алексиев от Варна. От напълно дребен Младенчо е прикрепен в инвалидна количка в резултат на имунизация и несполучлива интервенция. От две години и половина момченцето е поето от " Витамед Плюс ", гр. Габрово, където продължава дългото си и тежко възобновяване.

За страдание, както и в стотици други случаи у нас, финансите, нужни за застраховане на ежедневните му потребности, множеството операции и лекуването на няколко месеца със стволови кафези, са извънредно високи и непостижими за неговото семейство. Именно заради тази причина в интервала сред 10 декември и 10 януари се организира и " Благотворителен търг в поддръжка на Младенчо ".
 Снимка 509931
Източник:

Организаторът на благотворителното събитие - изпълнителният шеф на ОФК Янтра (Габрово) Милен Николов, и родителите на Младен Алексиев благодарят сърдечно на футболните клубове Левски, ЦСКА, Черно море, Ботев (Пловдив) и Арда (Кърджали), на боксовата ни звезда Тервел Пулев, на Силвия Радойска, Владимир Вълев - Питбула, Община Бяла, Сдружение " Бъдеще посредством спорт ", спортните публицисти Йордан Грозданов и Александър Сотиров, както и на всички останали, които откликнаха на молбата да се помогне на шестгодишното момченце, като подариха продукти или средства за търга.

Вярваме, че няма нищо по-хубаво от това да стартираме годината с един прелестен акт на доброта. Ако и вие имате опция и предпочитание, подкрепете Младенчо.

Дарителска сметка на Младен Младен Алексиев:

В левове: BG23UNCR70001522882681

В евро: BG70UNCR70001522882805

В долари: BG59UNCR70001522882809

Титуляр: Младен Алексиев Алексиев
 Мачови обувки на Гризман и екип от юбилея на Стоичков се разиграват на „ Благотворителен търг в поддръжка на Младенчо “
Мачови обувки на Гризман и екип от юбилея на Стоичков се разиграват на „ Благотворителен търг в поддръжка на Младенчо “

Събраните средства ще отидат за лекуването на шестгодишния Младен Алексиев от Варна
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР