Близо 600 роднини на 81 заложници на Хамас се обърнаха

...
Близо 600 роднини на 81 заложници на Хамас се обърнаха
Коментари Харесай

Роднини на заложници: Г-н Байдън, обяснете на Нетаняху нуждата да преговаря за пускането на близките ни

Близо 600 родственици на 81 заложници на " Хамас " се обърнаха към президента на Съединени американски щати Джо Байдън с молба да призове премиера на Израел Бенямин Нетаняху да контракти договорка за освобождението на околните им, съобщи Times of Israel. В писмо, изпратено до американския държавен глава, фамилиите показват разочарованието си от хипотетичната липса на ангажимент на израелското държавно управление за завършване на съглашение с терористичната организация.

" Ние сме все по-разочаровани и загрижени от неналичието на поредна връзка и отдаденост от страна на израелския министър председател и военния кабинет към идеята за освобождението на заложниците ", се показва в текста.

Признавайки напъните, положени от САЩ за обезпечаване на краткотрайно преустановяване на огъня в края на ноември, по време на което бяха освободени над 100 заложници, фамилиите акцентират тежките условия, на които са подложени тези, които към момента са в плен на " Хамас ".

Писмото разказва страданието на заложниците, в това число изказванията за физическо, прочувствено и полово принуждение, апетит и закани за живота им.

Family members of 81 hostages held by Hamas in Gaza sent a letter to President Biden calling him " to use the means available to you, to press and convince all parties, including the Israeli Prime Minister, to agree to the deal that you assess is reasonable "
— Barak Ravid (@BarakRavid)

Смята се, че към 130 души остават заложници на " Хамас ", след отвличането им от бойци на терористичната групировка на 7 октомври 2023 година Семействата показват готовността си да си сътрудничат с администрацията на Байдън, с цел да активизират поддръжка от израелската и американската общност, посредством която да улеснят постигането на всеобхватно съглашение.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР