Близо 600 души са се регистрирали по настоящ адрес в

...
Близо 600 души са се регистрирали по настоящ адрес в
Коментари Харесай

Изборен туризъм и некоректна агитация вдигат адреналина в навечерието на изборите

Близо 600 души са се записали по сегашен адрес в Кресна за да вземат участие в локалните избори, съобщи бТВ.
На частен адрес са се подредили „ само” 12 души. В дребен хотел сякаш за непрекъснато местопребиваване още през март са се записали други 18 български жители, които никой не е виждал. Собственикът на хотела твърди, че познава всички и откакто имат документи и не са направили закононарушения, за какво пък да не се записват на неговия адрес?

Кметът Петър Петров разперва ръца: какво да прави, откакто хората идват и носят постоянни документи? Законът не им не разрешава. Така община Кресна е набъбнала с повече от 600 души спрямо предходните избори. За случая е известена Специализираната прокуратура.

В столицата ползват образован метод. Директорът на 119-то учебно заведение и някогашен заместник-министър на образованието Диян Стаматов е употребявал електронния дневник, с цел да изпрати обръщение до родителите на учениците си да поддържат господин шефа в похода му към общинския съвет.

След внезапно негативна реакция от родители шефът е бил заставен да изтрие неточната си пропаганда, а пред телевизионните камери изяснява, че бил позволил неточност „ заради неналичието на политически опит”.

Към шефа не са подхванати административни или юридически ограничения, защото до момента никой не е отправил недоволство.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР