Близо 60 на сто от състава на МВР вече са

...
Близо 60 на сто от състава на МВР вече са
Коментари Харесай

Младен Маринов: Близо 60 на сто от състава на МВР вече са млади хора

Близо 60 на 100 от състава на Министерство на вътрешните работи към този момент са младежи, щатът на ведомството е напълнен, даже е малко над 47 500, сподели през днешния ден във Варна министърът на вътрешните работи Младен Маринов, който бе посетител на 10-я юбилеен концерт " С любов за децата, в памет на бащите герои ".

``
реклама
Маринов уточни, че почналият летен сезон е съществено предизвикателство, изключително с оглед събитията по света и заканите от тероризъм. Взели сме ограничения, ще си вършим работата, тъй че всички да са спокойни и туристите, един път посетили страната ни, да се връщат още веднъж, уточни Маринов.
За акцията против кабелните оператори министърът сподели, че се вършат опити за конфигуриране на обществеността против полицията и прокуратурата. Той посочи, че дейностите на тези органи са ориентирани единствено против апаратурата и техниката, която разрешава лъчение на телевизионни стратегии. Доставката на интернет е решение на самите оператори и жителите, останали без такава услуга, да търсят отговорност от тях, сподели министърът. Той напомни, че по този случай се работи в партньорство с Европол. Министърът добави, че е наясно, че българите, когато употребяват услуги, нямат табиет да мислят дали не става дума за интелектуално пиратство. Несправянето с този тип престъпност обаче води до утежняване имиджа на страната, уточни Маринов.
10-ят юбилеен концерт " С любов за децата, в памет на бащите герои " бе проведен от Синдикална федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи - Варна.Инициативата е в поддръжка на децата и фамилиите на починали и потърпевши при осъществяване на служебния си дълг служители на реда и пожарникари. Освен да чуят разнообразни музикални осъществявания, феновете имат опция да видят демонстрации с полицейска, пожарна и военна техника и помощни средства.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР