Близо 50 тона отпадъци от нерегламентирани сметища в Столипиново“ са

...
Близо 50 тона отпадъци от нерегламентирани сметища в Столипиново“ са
Коментари Харесай

Засилиха мерките в „Столипиново“ и „Шекер махала“, за да няма зарази

Близо 50 тона боклуци от нерегламентирани сметища в „ Столипиново “ са събрани и извозени единствено в събота, заяви шефът на Оперативна програма „ Чистота “ Николай Георгиев.



Допълнителна техника чисти чисти и „ Столипиново “ и „ Шекер махала “.  
От 16 март в дните от понеделник до събота в това число в регион „ Източен “ работят един самосвал и един контейнеровоз повече, а от през днешния ден машините се усилват с още един самосвал, с което общият им брой става шест.
 Община Пловдив

 Община Пловдив
В „ Шекер махала “ към този момент също се работи и в събота. От през днешния ден техниката там се усилва с един самосвал и един преден товарач.
 Община Пловдив
Редовно към контейнерите в тези квартали се образуват сметища, които се чистят няколко пъти на ден . Набелязани са и други сериозни места със мощно нечисти междублокови пространства, където предстоят огромни акции по почистването.

За да се предотвратят болести, ограниченията по поддържане на хигиената и дезинфекцията се ускоряват, увери Николай Георгиев.С негова заповед всички чиновници на предприятието са длъжни да работят с маски.
 Община Пловдив

 Община Пловдив
Всички дейности на „ Чистота “ са в осъществяване на изключителните ограничения на общинския действен щаб за битка с ковид.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР