Близо 50 водещи български компании взеха участие в юбилейното 50-то

...
Близо 50 водещи български компании взеха участие в юбилейното 50-то
Коментари Харесай

Силно представяне на България на най-голямото хранително изложение в света

Близо 50 водещи български компании взеха присъединяване в юбилейното 50-то издание на най-голямото интернационално ревю за хранително-вкусова индустрия в света – ANUGA, което се организира на всеки две години в град Кьолн, Германия. Представители на над 100 страни бяха ситуирани на 7500 щанда.

Българското присъединяване беше проведено от Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия и подкрепено с целево финансиране от Министерство на стопанската система. Престижното ревю даде опция на близо 160 000 гости да се срещнат с българската продукция и да опитат достоверна българска лютеница и кисело мляко, консерви, замразени храни, шоколад, захарни произведения, артикули от месо и мляко.

България има дълга история в своето показване по време на ANUGA, като над десетилетие Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия е главен сътрудник на българските предприятия с щандове на ревюто. По време на събитието изпълнителният шеф на ИАНМСП доктор Бойко Таков приветства българските фирми-изложителки, които се разположиха на над 420 кв. м изложбена повърхност. Две от българските предприятия – “Палео Груп” ООД, които са единствените производители в Европа на барчета от месо, и производителите на био хани “Супер Фуудс” ООД, бяха определени измежду хиляди задгранични компании за провиждане на изявление и презентация на техните новаторски артикули пред представителна комисия от профилирани компании, които имат интерес за взаимна работа.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР