Близо 41% от всички, гледали телевизия в понеделник вечер, са

...
Близо 41% от всички, гледали телевизия в понеделник вечер, са
Коментари Харесай

Близо 900 000 гледаха премиерата на Шоуто на Николаос Цитиридис - slava.bg


Близо 41% от всички, гледали телевизия в понеделник вечер, са наблюдавали пилотното издание на най-коментираното телевизионно предаване през последните седмици. Новото вечерно токшоу на bTV „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ събра приблизително близо 900 000 фенове, като в хода на продукцията те стигнаха над 1 милион (GARB, 27.01.2020).

Още по-голяма аудитория шоуто притегли измежду младите фенове сред 18 и 34 година – 44,3% от тях гледаха дебюта на новото лице в телевизионния ефир – Николаос Цитиридис. Близо 38% от публиката на възраст 18-49 година също дадоха желанието си към новото вечерно токшоу в ефира.

Николаос Цитиридис гостува на Антон Хекимян в „ Тази заран “ след дебюта си в народен ефир. Той съобщи, че се усеща повече от добре в амплоато си на водещ, а всички мнения на феновете удостоверяват, че това с което се е захванал, дружно с екипа на шоуто, ще бъде доста забавно и вълнуващо. Той призна, че за него най-трудната част от подготовката е бил моментът до оповестяването на името му в отговор на мистерията на рекламната акция.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК!!!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР