Близо 4 милиона акцизни бандероли за алкохол с надписи на

...
Близо 4 милиона акцизни бандероли за алкохол с надписи на
Коментари Харесай

Близо 4 милиона украински бандероли за алкохол са задържани на Капитан Андреево

Близо 4 милиона акцизни бандероли за алкохол с надписи на Република Украйна са открити и арестувани на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево, оповестиха от Агенция "Митници ".

Ценните бумаги са били окрити във влизащ в страната ни камион с турска регистрация. Управляваният от турски жител товарен автомобил е пътувал от Турция за Украйна. Шофьорът му показал постоянни документи за транспортираната стока - сушени кайсии. Той декларирал, че не придвижва други артикули, валута или персонални движимости, с изключение на заявения товар.

Превозното средство е било селектирано за инспекция с ренген, при която се открива подозрителна компактност и наличие в задната част на товарното помещение. При последвалата физическа инспекция сред кашоните със сушени кайсии са били открити укрити 318 кашона с общо 3 816 000 броя акцизни бандероли за алкохол на Република Украйна. Стикерите са били арестувани с протокол. Срещу водача е бил формиран акт.

Товарният автомобил е арестуван като средство за укриване и транспортиране на акцизните бандероли през държавната граница на страната без знанието и разрешението на митническите органи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР