Близо 4 години след като за първи път стана майка,

...
Близо 4 години след като за първи път стана майка,
Коментари Харесай

Чувствах се ужасно тъжна, грозна, самотна и разплута: Мария Илиева

Близо 4 години откакто за първи път стана майка, Мария Илиева най-сетне показа шокиращите детайлности за метода, по който се е чувствала тогава. Певицата даде изявление за подкаста „ Нов човек”.
Известно е, че певицата се раздели с бащата на сина си броени дни откакто момченцето проплака, като даже се приказва, че е забременяла инцидентно. До през днешния ден тя не си бе разрешавала да приказва за това в общественото пространство. Едва в този момент признава какъв брой зле се е чувствала в оня миг и по какъв начин е съумяла да излезе от депресията единствено за ден. „ Чувствах се извънредно тъжна, грозна, самотна, дебела и разплута” – с тези думи Мария Илиева разказва първия ден след изписването си от родилното. Тя твърди, че постоянно е желала да има доста деца, само че постоянно нещо се проваляло в връзките й с мъжете. Затова ражда първото си дете – Александър, през 2018 година, когато е 40-годишна. Бащата е надалеч по-младият от певицата бежанец Георги Михайлов, за който звездата съвсем не приказва.

„ Синът ми е плод на една бурна история, която се осмисли с появяването му”, обобщава обстановката Мария Илиева. Бременността й с момченцето била доста лека, звездата била щастлива, че ще става майка, само че незабавно откакто родила, изпитала тежестта на следродилната меланхолия. „ Мислех, че това дете ще почине всеки миг, тъй като не знам какво да върша и по какъв начин да се грижа за него. Много ми се плачеше – цялостна покруса!”, напомня си изпълнителката на „ Лунен сън”. Всички тези усеща тя назовава „ нервност, съпровождаща хормоналната буря” и твърди, че се е справила с тях единствено за ден. „ Преди да си легна, си споделих, че нито ми харесва, нито го одобрявам, не желая да съм такава и, когато се събудя, се разсънвам бодра, щастлива, признателна, че ми се е случило всичко, което се е случило....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР