Близо 300 души ще работят по грандиозния концерт, с който

...
Близо 300 души ще работят по грандиозния концерт, с който
Коментари Харесай

Слави вади 300 на сцената

Близо 300 души ще работят по грандиозния концерт, с който Слави Трифонов и „ Ку-ку бенд ” ще бетонират паметния си статус измежду БГ почитателите на 26 септември, заяви „ Монитор ”. Над 200 пък ще окупират сцената, измежду тях симфоници, балет и гост-музиканти като Калин Вельов и Лили Йончева, която ще репетира частите отдалечено в Лондон. Глас зад микрофона ще провиснал Крисия, Нели Петкова и Деси Добрева, като екипът води дейни договаряния и с актьори от международен диаметър, гостували през годините в шоуто. Анонсирайки концерта на стадион „ Васил Левски” преди месец и половина, Дългия издаде, че ще насочи покана за присъединяване и към баладичния ас Майкъл Болтън, с който бил в топли връзки.

Елитът на фолка към този момент ухажва обкръжението на плевенчанина за предложения, защото билетите за шоуто свършиха тъкмо за пет часа, а на черно се котират по 500 лева Десислава има от дълго време плануван дует с Трифонов по текст на Ивайло Вълчев и концепцията той да бъде показан на 26 септември е налице, само че на този стадий Слави няма физическа опция да влезе в студио за записи. С колежката й Галена обаче са получили благословията на Слави да се изявяват като мажоретки в бекстейджа, защото са огромни последователки на „ Ку-ку бенд”.

Молба за пропуск насочи и Софи Маринова, с която Трифонов извърши „ Единствени” на концерта в „ Арена Армеец”. „ Голяма еуфория беше това! Много зареждате, да знаеш. Ама този път желая да си доведа и Лоренцо”, изясни ромската перла в „ Шоуто на Слави”. Тя с усмивка установи, че синът й не поглежда барабаните и микрофона вкъщи, само че има предпочитание да взе участие в детската „ Евровизия”. „ Викам да взема да го запиша, въпреки че напълно не го влече. Срамежлив е за пеене. Баща му музикант, майката певица, а той футболист желае да става. Сега е на 13 г, по гаджета върви и единствено прически си прави”, показа Маринова.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР