Близо 30 000 зрители изпълниха южния плаж на Варна за

...
Близо 30 000 зрители изпълниха южния плаж на Варна за
Коментари Харесай

30 000 на брега на морето за MTV Presents

Близо 30 000 фенове извършиха южния плаж на Варна за празненството на летния сезон в България.

MTV Presents Varna Beach събра международни и български музикални звезди, а грандиозното шоу стартира още денем и приключи след среднощ. Концертът беше част от самодейността "Варна - европейска младежка столица " и с поддръжката на NOVA и Vbox7.com.

ВИЖТЕ НАСТРОЕНИЕТО НА MTV PRESENTS VARNA BEACH 2017

Мощен тон и доста страсти превзеха варненския плаж. Хиляди фенове пяха и танцуваха в продължение на близо 10 часа.

Заедно с огромните звезди на MTV на сцената се качиха и родните реализатори Поли Генова и Павел и Венци Венц, както и финалистите от Х Factor Дара и Кристиян Костов.

У нас пристигна Тайни Темпа, който има зад тила си три албума, милиони продадени копия и идва за повторно в България.

„ Всеки път, когато пристигам тук, се сюрпризирам от публиката, която има ужасно доста сила и обича музиката ми. Страхотно е всякога, когато съм тук. Варненския бряг е страховит. Докато бях на сцената, виждах хората, пясъка, морето. Магично е и може и да се преместя тук веднага”, сподели Тайни Темпа.

Най-очакваната звезда на концерта беше Биби Рекса.

„ Страхотно е тук

във Варна, хората са доста благи, а храната е доста вкусна. Аз съм от Албания и кухнята ни е доста близка, а плажът е обаятелен “, сподели тя.

Семейството на Биби Рекса емигрира в Съединените щати, когато тя е на шест години. От дребна се занимава с музика и има десетки награди. Освен певица, Биби е и създател на песни.

Кулминацията на концерта

настъпи, когато на сцената се качи най-популярният DJ от Съединените щати Стив Аоки. Половин час след идването си във Варна към този момент беше подготвен да взриви сцената. След седмица ще излезе най-новият албум на Стив Аоки „ Колони “, в който си партнира със международно известни рап реализатори. Още преди международната премиера, някои от частите бяха показани пред варненската аудитория.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР