Близо 2600 американски военнослужещи, включително цивилен персонал, в момента са

...
Близо 2600 американски военнослужещи, включително цивилен персонал, в момента са
Коментари Харесай

Близо 2600 американски военнослужещи са под доброволна карантина в Европа заради коронавируса

Близо 2600 американски военнослужещи, в това число граждански личен състав, сега са под доброволна карантина в Европа, откакто бяха оценени като рискови по време на епидемията от ковид, заяви Пентагонът, представен от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1725
Бройката е надалеч по-висока от всичко обявявано до момента от американското министерство на защитата, което заяви, че военнослужещите са под карантина заради "пътувания и други аргументи ", без да дава повече детайлности.

Съединени американски щати и Мексико затварят границата си, с изключение на за търговски продан

"Тези хора не са наложително заболели, само че може да са били изложени на болестта и минават надлежна инспекция, като следват здравните превантивни ограничения ", заяви Пентагонът в изказване.

"Сред тях са тези, които може да са били тествани, само че не са дали позитивни проби, както и тези който в действителност са дали позитивни проби, които са 35 ", се споделя в изказването.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1725  Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете  УМБАЛ-Бургас вкара УМБАЛ-Бургас вкара " рандеву " по вайбър за родителите на недоносените бебета  Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР