Близо 250 подписа събраха асеновградчани с искане за асфалтиране на

...
Близо 250 подписа събраха асеновградчани с искане за асфалтиране на
Коментари Харесай

С подписка асеновградчани искат ремонт на улица

Близо 250 подписа събраха асеновградчани с искане за асфалтиране на пътна права в квартал " Изток " в града. На улицата, която съставлява метод към региона, преди доста време е положен бетон, вместо асфалт, само че с времето той се е разрушил. След дълги години очакване и значително повреди по коли, попаднали в дупките, хора от квартала се окуражиха и входираха подписка с тъкмо 248 подписа и с искане да бъдат подхванати ограничения за разрешаване на казуса.
Те се обръщат към управлението на община Асеновград, в лицето на кмета лекар Емил Караиванов, с молба да бъде ремонтиран най-малко методът към квартала - от началото на улица " Гонда вода " към жилищните кооперации на улица " Христо Ботев " с №78 Б и В и блоковете с номера от 1 до 6, в това число.
" Гражданската подписка ще даде добър резултат, изключително когато е своевременна ", сподели в отговор на настояването на жителите градоначалникът. Кметът Емил Караиванов добави, че във връзка с инфраструктурата, когато става въпрос за по-сериозна инвестиция и ремонт съществуват два разновидността. Единият е казусът да се реши е с вложение на настоящи средства, а другият - обектът да се включи в Инвестиционната стратегия на община Асеновград за идната година. Кой от двата разновидността ще бъде подхванат и по кое време, следва да разберем.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР