Близо 25 години компанията предлага успешни застрахователни решения на нашия

...
Близо 25 години компанията предлага успешни застрахователни решения на нашия
Коментари Харесай

Честит рожден ден Булстрад Живот ВИГ

Близо 25 години компанията предлага сполучливи застрахователни решения на нашия пазар

Днес ЗЕАД " Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп " ЕАД отбелязва своя следващ сполучлив рожден ден. Компанията е основана през 1994 година Дружеството прави застрахователна активност по животозастраховане и обезпечаване против акцидент с Лиценз No 6 от 15.06.1998 година и има Лиценз No 2 от 15.11.2012 година за предложение на застраховка " Заболяване ”. От 2007 година " Булстрад живот " е част от огромното семейство на Виена Иншурънс Груп, която сплотява над 25 000 чиновници в близо 50 компании от 25 страни и е измежду водещите застрахователи в Австрия и Централна и Източна Европа.
Българското застрахователно сдружение лидира в животозастраховането у нас. Към шестмесечието компанията държи съвсем 24% от пазара на база бруто доходи и малко над 32% на база платени компенсации. " Булстрад живот " има лична мрежа от организации и офиси в цяла България, а продуктите и услугите на компанията се оферират от особено подготвени и сертифицирани професионални консултанти и специалисти. Дружеството предлага необятна гама от гъвкави животозастрахователни стратегии, пакетни оферти и решения – спестовни стратегии, разнородни рискови покрития, решения за корпоративни клиенти, застрахователни покрития за клиентите на финансови институции, решения за здравна отбрана и грижа, застраховки за пътешестване в чужбина и други

" Булстрад живот " е притежател на голям брой награди за достижения и триумфи както в областта на животозастраховането, по този начин и за политиката си в областта на корпоративната обществена отговорност, която развива стабилно през годините.

Екипът на ИНСМАРКЕТ честити празника на всички работещи в компанията и им пожелава здраве, триумфи и благоденствие и отсега нататък!
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР