Близо 25 достигна бройката на незаетите места за учители в

...
Близо 25 достигна бройката на незаетите места за учители в
Коментари Харесай

Свободните места за учители в Асеновградско се увеличават, дни преди 15-ти септември

Близо 25 доближи броя на незаетите места за учители в асеновградски учебни заведения, едвам няколко дни преди старта на новата образователна 2019 г./2020 година Вакантните длъжности са оповестени в Дирекция " Бюро по труда " -Асеновград, към дата 10.09.19 година
Сред свободните места са за учители-лектори по география, индивидът и природата, изобразително изкуство, история, физика. Учители-лектори са нужни и по български език и литература, музика, биология и здравно обучение, изобразително изкуство, химия и запазване на околната среда, философия и по практическо образование. Търсят се и преподаватели по биология, химия и околна среда, физика и астрономия, професионална подготовка ХВП, български език и литература. Измежду свободните работни места в Асеновградско могат да се срещнат и такива, за началник компютърен кабинет – преподавател по информатика, както и за преподавател - начален стадий на главното обучение, преподавател " Технологии и предприемачество ", математика и ИТ и преподавател в детска градина.
Наред с всички разгласи за учители в учебни заведения в Асеновград и района, се подреждат и вакантни длъжности за основен счетоводител, обществен служащ, педагогичен консултант, шеф промяна и началник компютърен кабинет. Жителите на общината, които са със приблизително обучение, могат да се възползват от другият брой свободните места за машинни оператори - шиене на дрехи, помощник-възпитатели, гладачи, камериери, монтажници - железни структури, монтажници - произведения от пластмаса, монтьори - водопроводни тръби, водачи - тежкотоварен автомобил - 12 и повече тона, кроячи - текстил, обслужващи служащи - промишлено произвеждане, служащи - строителство, електромонтьори, техници - оптици, портиери, чистачи, служащи - сглобяване на елементи, манипуланти - индустрията, водачи - товарен автомобил (международни превози) и продавач-консултанти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР