Близо 24 милиарда евро е печалбата, натрупана от сексуалната експлоатация

...
Близо 24 милиарда евро е печалбата, натрупана от сексуалната експлоатация
Коментари Харесай

Жертва на сексуална експлоатация: Продаваха ме и ме биеха

Близо 24 милиарда евро е облагата, насъбрана от половата употреба в Европа и развитите страни.

У нас жертвите на незаконната скица са стотици.

За Ана, както ще я назоваваме, всичко стартира в интернет. В живота й се появява най-прекрасният мъж. Най-милият, най-грижовният и най-забавният. Мечтата за същинската обич наподобява на една ръка разстояние. Следва тръгване в чужбина и действителната среща с обичания. Скоро маските падат...

" Дойде една кола, просто ме взе и от там насетне, към този момент ме заключиха на друго място, откакто той ме продаде. Взеха ми паспорта, побой. Също по този начин и с колан ми посягаха. Продаваха ме на други хора принудително и по тази причина ме биеха. Общо 9 месеца съм стояла заключена ", споделя Ана пред камерата на bTV. Тя съумява да избяга преди няколко месеца. Сега е в предпазено жилище у нас. Изолирана е даже от околните и фамилията си. 

Близо 30 милиарда евро е годишната облага от трафика на хора. От тях - 23 милиарда и 500 милиона евро се генерират точно от половата употреба.

По данни на Националната комисия за битката с трафика на хора потърпевшите у нас, единствено за първата половина на годината са 339 души.

" Да бъдат до фамилиите си и в никакъв случай да не вършат тази неточност, която аз направих. Аз се доверих на това момче и от това доверие се получи призрачен сън, от който още се пробвам да се измъкна ", споделя Ана.

Веднъж отървали се от своите насилници, за жертвите стартира дългата битка да се върнат към естествения живот.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР